Bewaren

 
 

KLUIZEN EN BRANDKOFFERS IN KORTRIJK & OMGEVING

Bij Thery Slotenmakerij kunt u terecht voor brandwerende en inbraakwerende koffers, sleutelkluizen, hotel safes en wapen kluizen.

Ook bij de kluizen en brandkoffers werken we o.a. met het merk Burg Wächter. Zo hebben we verschillende muurkluizen met diverse uitvoeringen in het gamma. Eveneens waardekluizen met diverse uitvoeringen, als meubelinbouwkluizen zijn bij ons verkrijgbaar.

Naast deze kunt u ook bij ons terecht voor brandvrije kluizen. Contacteer ons!

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Implementatie Kluizenconfigurator

Een Kluizenconfigurator wordt kant en klaar voor u aangeleverd. Het enige wat nog nodig is, is enig overleg over de gewenste kleurstelling, zodat de Kluizenconfigurator zo optimaal mogelijk in uw site kan worden geïntegreerd.


Daarna wordt de Kluizenconfigurator kant en klaar aangeleverd, zodat u of uw webbouwer de Kluizenconfigurator eenvoudig op uw site kan plaatsen.


De meest gebruikte methode om de Kluizenconfigurator in een website te implementeren is een iFrame. Deze kan gewoon in een pagina worden ingebouwd die in uw site staat.

 

Een voorbeeld van zo’n iFrame is:"http://klantnaam.nautasecurity.com"</strong> frameborder="no" width="100%" scrolling="auto" height="400"> Uiteraard zijn de waardes zoals width en height afhankelijk van het design van uw site.

 


De dikgedrukte URL in de code dient aangepast te worden naar uw specifieke gegevens. Deze gegevens ontvangt u bij oplevering van de Kluizenconfigurator.

 

 

Voordelen Kluizenconfigurator


• Eenvoudige maar professionele verkooptool
• Kluizenconfigurator aangepast aan de huisstijl van uw website
• In slechts enkele stappen naar de juiste kluis!
• Geen onderhoud; de Kluizenconfigurator en producten worden door Nauta Security onderhouden
• Bestelmodule: Uw klant kan via de Kluizenconfigurator een bestelling plaatsen, welke direct via e-mail binnenkomt
• Kleine, éénmalige investering. Geen jaarlijkse onderhoudskosten of abonnement

 

http://thery.nautasecurity.com