Inbraakbeveiliging

PROFESSIONEEL ADVIES OP MAAT

Is jou 3- of 5-puntslot veilig? Wacht niet tot na een inbraak om ons advies in te winnen

Wij zijn met ruim 25 jaar ervaring experten in het beveiligen van woningen en bedrijven, contacteer ons snel om vrijblijvend een plaatsbezoek bij u thuis in te plannen. Wij maken graag een offerte op maat. 

MUL-T-LOCK

Als internationale leider heeft Mul-t-lock ook een interessant aanbod : van superieure hangsloten tot multipunt sloten die meerdere voordelen bieden. Mul-t-lock biedt de nieuwste technologieën.

Mul-T-Lock
Mul-T-Lock Veiligheidssloten
Mul-T-Lock sleutel

Mecop

Wij werken met inbraakwerende deuren van Mecop, een onderneming die aan vooruitstrevende productontwikkeling doet op het gebied van metalen deuromlijstingen en inbraakwerende deurgehelen. De systemen kunnen overal flexibel toegepast worden.

Het inbraakvertragend gamma van Mecop omvat het Security, Fortus, Falcon en H24u deurgeheel. De metalen omlijstingen van Mecop zijn heel populair in ziekenhuizen, rust- en verzorgingshuizen, scholen en sportcentra omwille van hun robuustheid. Maar ook in strak uitgewerkte horecaconcepten komen de omlijstingen volledig tot hun recht.

mecop deur met 3-puntsbeveiliging

Pfaffenhein

Naast inbraakwerende deuren van Mecop en Mul-t-lock hebben we ook Pfaffenhain in het gamma, gaande van profiel dubbele cilinders, automatencilinders, cilinderhangsloten, keersleutels, ... tot combinatie van individuele sluitsystemen.

pfaffenhain cilinderslot detail