dief opent raam met koevoet

Inbraakbeveiliging in Kortrijk & omgeving

PROFESSIONEEL ADVIES OP MAAT

Bij Thery Slotenmaker kunt u terecht voor 3- en 5 puntssloten, bijzetsloten, veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag, sluitplaten, inbraakwerende deuren en kluizen. Hieronder vindt u enkele merken die wij verdelen.

Mecop

Wij werken met inbraakwerende deuren van Mecop, een onderneming die aan vooruitstrevende productontwikkeling doet op het gebied van metalen deuromlijstingen en inbraakwerende deurgehelen. De systemen kunnen overal flexibel toegepast worden.

Het inbraakvertragend gamma van Mecop omvat het Security, Fortus, Falcon en H24u deurgeheel. De metalen omlijstingen van Mecop zijn heel populair in ziekenhuizen, rust- en verzorgingshuizen, scholen en sportcentra omwille van hun robuustheid. Maar ook in strak uitgewerkte horecaconcepten komen de omlijstingen volledig tot hun recht.

mecop deur met 3-puntsbeveiliging

Pfaffenhein

Naast inbraakwerende deuren van Mecop en Mul-t-lock hebben we ook Pfaffenhain in het gamma, gaande van profiel dubbele cilinders, automatencilinders, cilinderhangsloten, keersleutels, ... tot combinatie van individuele sluitsystemen.

pfaffenhain cilinderslot detail

MUL-T-LOCK

Als internationale leider heeft Mul-t-lock ook een interessant aanbod : van superieure hangsloten tot multipunt sloten die meerdere voordelen bieden. Mul-t-lock biedt de nieuwste technologieën.

Mul-T-Lock
Mul-T-Lock Veiligheidssloten
Mul-T-Lock sleutel

BURG WÄCHTER

U wellicht niet onbekend. Burg Wächter staat voor extreme inbraakbeveiliging, comfortabele bediening en veelvuldige mogelijkheden voor montage. Een mooi en functioneel design.

Burg Wächter

SECUSTRIP

Secustrip, het unieke, ijzersterke antwoord tegen inbraak, de unieke beveiliging voor deuren. Secustrip houdt inbrekers buiten de deur, werkt preventief, functioneert permanent, dus ook bij eventuele stroomstoring, veroorzaakt geen vals alarm.

Secustrip